Om os

RONALDOS

HVEM VI ER, VORES STED OG HISTORIE

Vi ligger i fantastiske omgivelser i Kildeskovshallen i en smuk klassisk designet cafe fra 1972.

I kan sidde i denne dejlige cafe og nyde maden, eller bestille den samme lækre mad som står klar, når I kommer og afhenter den. Vi leverer frokost til en række virksomheder, og Gentoftes lokale Sportsorganisationer har indgået samarbejde med os. Så nu leverer vi fast mad til bl.a.:

Helsingør IF, FC Nordsjælland, Hellerup Idræts Klub (HIK), Fremad Amager, TV2, TV2sport, TV3, TV3+ og Lyngby Bold Klub, men vi deltager også når der er forskellige events, såsom Fastelavn for de små i HIK, mad til alle hjemmekampe for LBK, HIK & Erhvervs netværk.

Vi leverer også til Christiansborg.

Hver dag leverer vi skolemadsordning til Gentofte Skole og Søgaaardskolen, og vi har flere skoler på tegnebrættet.

Hver dag nyder seniorer og pensionister godt af cafeens gourmet smørrebrød, og det store udvalg af varme og lune retter.

Husk at vi har dagens ret. Følg med på vores Facebook side, eller tjek vores hjemmeside.

Vi glæder os til at byde jer velkomme i vores hyggelige og afslappede takeaway køkken i Kildeskovshallen.

Jeg har altid ret/dagens ret 🙂

Med venlig hilsen
Chef Ronaldo

Dagens ret

Hver aften kl. 17:00 starter vi med at servere Dagens Ret til de lokale Gentoftefamilier, og vi tør godt sige alle har været forbi mindst 1 til 2 gange for at hente Dagens Ret. Chef Ronaldo har altid sagt, at sund dansk mad er “godt-humør-mad” til hele familien, både store som små.

Hos Ronaldos har vi mere end 25 års erfaring i det danske storkøkken, og vores mad er lavet sådan, som sund dansk mad skal laves, nemlig helt fra bunden.

BERØMT DANSK KØKKEN

Det Danske Køkken er blevet mere respekteret både nationalt og internationalt. Mange har betegnet Dansk mad, som fed mad, men det passer ikke længere. Nu er den danske madkultur blevet “berømt” og eftertragtet. Ronaldo’s kernekoncept er sund Dansk mad og han går meget op i at levere så økologisk mad som muligt.